WINACTIE

Win 15x Genius goodiebag!

Doe mee met de allereerste gluut! winactie en maak kans op één van de 15 goodiebags van Genius. In de goodiebag zitten de nieuwste Genius producten: glutenvrije pannenkoeken, pitabroodjes en pizzabodems, het Genius kookboek en de vertrouwde Genius broden. Hieronder lees je hoe je mee kan doen.

  

Over Genius 
De glutenvrije broodproducten van Genius zijn sinds 2014 verkrijgbaar in Nederland. Naast smaakvol bruin- en witbrood, verkoopt het merk ook broodjes, muffins en fruitbrood zonder gluten. De recepten zijn van de hand van de Britse Lucinda Bruce-Gardyne. Zij zocht in 2007 een smaakvol alternatief voor haar zoon die intolerant is voor gluten. In haar zoektocht - die haar twee ovens kostte - ontwikkelde zij vernieuwende ideeën en innovatieve recepten waar geen gluten in voorkomen. Door goed naar haar doelgroep te luisteren, blijft Genius mensen verrassen met heerlijke gerechten, waarvan je de recepten terug kan vinden in Lucinda´s kookboek. Dit jaar breidde Genius het assortiment uit met glutenvrije pannenkoeken, pitabroodjes en pizzabodems.
www.geniusglutenfree.com

Voorwaarden winactie

  • Maak een mijn gluut! account aan
  • Like gluut! op Facebook facebook.com/gluutnl 
  • Deel de Facebookpost van facebook.com/gluutnl over deze winactie
  • Vul het formulier hieronder in
  • De winactie loopt tot 1 augustus 2016, daarna zullen de adresgegevens van de winnaars doorgestuurd worden aan Genius zodat zij de producten kunnen opsturen.


Log in op om het formulier in te kunnen vullen.